Kaasun hinnat

Tankkaa kotimaista ja uusiutuvaa biokaasua yrityskortilla!

Meiltä saat nyt tilattua yrityskortin, jonka avulla voit tankata biokaasua sekä maakaasua Tuusulan tankkausasemallamme. Tilaa kortti nyt!

Tutustu lisää ja tilaa kortti

Valvomon yhteystiedot

Ongelmatilanteessa ota yhteyttä valvomoomme 09 5849 5570.

Sijainti

Asemamme sijaitsee osoitteessa Puistometsäntie 1, Tuusulan Rykmentinpuistossa. Löydät sen aivan kesän 2020 asuntomessualueen kupeesta, samalta tontilta Nesteen Tulevaisuuden liikenneaseman kanssa.

 

FAQ

Mitä asemallanne voi tankata ja millaisille autoille asema on tarkoitettu?

Asemallamme voit tankata paineistettua biokaasua (CBG) ja maakaasua (CNG) sekä henkilö- että jakeluliikenteen autoihin.

Tuleeko biokaasu eri putkesta kuin maakaasu?

Ei tule. Suomen maakaasuverkossa liikkuu maa- ja biokaasun seos. Ne ovat molemmat pääasiassa metaania (CH4). Biokaasusertifikaateilla ja alkuperätakuujärjestelmillä huolehditaan siitä, että biokaasua myydään vain tuotetun määrän verran.

Kuka on maalannut jakelumittarin katosta koristavat linnut?

Kaasuputkien päällä istuvat linnut on maalannut paikallinen graffititaiteilija Jouni ”Psyke” Väänänen, jonka teokset värittävät myös esimerkiksi Suomen Kaasuenergian paineenalennuskaappeja Helsingissä.

Mitkä maksutavat asemallanne käyvät?

Asemallamme voit maksaa kaikilla yleisimmillä pankki- ja luottokorteilla. Lähimaksu toimii myös.

Onko asemalle mahdollista saada sopimus- tai yrityskortti?

Kyllä! Voit tankata kaasua asemallamme helposti yrityskortin avulla. Saat laskun kerran kuussa tankkausmääräsi perusteella. Tutustu ja tilaa kortti täältä.

Mistä saan apua, jos tankkaamisessa tulee ongelmia?

Asemalla on ohjeet tankkaamiseen, ja niiden avulla tankkaaminen sujuu useimmiten helposti ja kätevästi. Mikäli sinulle silti tulee ongelmia, voit soittaa valvomoomme, puhelinnumeroon 09 5849 5570.

Mihin asemalla oleva QR-koodi on tarkoitettu?

QR-koodin avulla kuka tahansa voi tehdä asemalta meille havainnon asiasta, joka ei vaadi välitöntä huomiota. Kiireellisissä vika- ja häiriötilanteissa pyydämme ottamaan yhteyttä valvomoomme, puhelinnumeroon 09 5849 5570.

Saanhan asemalta täyden tankin kaasua?

Olemme pyrkineet siihen, että saisit asemaltamme aina täyden tankin kaasua. Olemme muun muassa panostaneet kompressorin laatuun siten, että se on paljon keskimääräistä kaasutankkausaseman kompressoria tehokkaampi ja suurempituottoinen.

Mikäli tankkisi kuitenkin jäi asemallamme vajaaksi, voi tähän olla useita syitä. Asiaan voivat vaikuttaa muun muassa ulkoilman lämpötila sekä väliaikainen häiriö laitteissa. Jos autosi tankki jää muillakin kaasutankkausasemilla usein vajaaksi, voi myös olla hyvä idea tarkastaa autosi kaasupullojen magneettiventtiilit.

Asemanne sijaitsee samalla tontilla Nesteen liikenneaseman kanssa. Onko Suomen Kaasuenergia osa Nestettä?

Suomen Kaasuenergia ei ole osa Nestettä, vaan Suomen suurin kaasun vähittäismyynti- ja jakeluyhtiö, eli oma itsenäinen yrityksensä. Rykmentinpuistossa olemme Nesteen vuokralaisena, mutta kaasutankkausasema on täysin omaa liiketoimintaamme.

Onko teillä suunnitteilla lisää tankkausasemia?

Tästä ei toistaiseksi ole päätöksiä.

 

Tankkausohjeet