Tee ekoteko ja vaihda biokaasuun

Yrityksesi voi vaihtaa puhtaan maakaasun helposti ympäristöystävälliseen ja sataprosenttisesti uusiutuvaan biokaasuun. Biokaasu ei eroa käyttöominaisuuksiltaan maakaasusta, joten se voidaan ottaa käyttöön kaikkialla, missä maakaasukin.

Biokaasua tuotetaan Suomen biokaasulaitoksissa hyödyntäen muun muassa teollisuuden biohajoavia jätteitä – biokaasuun siirtyminen on ympäristöstään huolehtivan yrityksen valinta!

Siirtyminen biokaasuun käy helposti

  1. Päätös biokaasuun siirtymisestä. Jos  yrityksesi sijaitsee kaasunjakeluverkon alueella ja olet kiinnostunut biokaasusta, ota yhteys asiakaspalveluumme. Useimpien kaasunjakeluverkon alueella sijaitsevien yritysten on mahdollista siirtyä käyttämään biokaasua.
  2. Ilmoita siirtymisestä asiakaspalveluumme. Ilmoituksen biokaasuun siirtymisestä voit tehdä helposti Suomen Kaasuenergialle joko puhelimitse puh. 020 690 027, sähköpostitse asiakaspalvelu@suomenkaasuenergia.fi tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.
  3. Kas näin! Biokaasu palveluksessasi. Voit käyttää kaasua yrityksesi prosesseissa ja lämmityksessä aivan kuten ennenkin, sillä biokaasu vastaa ominaisuuksiltaan maakaasua. Ainoa ero on se, että biokaasu on täysin uusiutuvaa energiaa ja kaasun käytön hiilidioksidipäästösi tästedes pyöreät nolla!
  4. Ota Biokaasumerkki käyttöön. Kun yrityksesi hyödyntää biokaasua, voit kertoa siitä Biokaasumerkillä, joka viestii yrityksesi arvoista ja ympäristövastuusta.