Kokonaisvaltaiset energiaratkaisut

Auris Energiaratkaisut myy tulevaisuuden energiaa jo tänään.

Tuotamme asiakkaillemme räätälöityjä ja kattavia energiaratkaisuja avaimet käteen -periaatteella. Olipa tarpeesi pieni tai suuri, me löydämme juuri sinulle sopivan höyry-, lämpö tai jäähdytysenergiaratkaisun.

Tavoitteemme ovat selkeät: energiantuotantosi päästöjen ja kulujen leikkaaminen sekä energiatehokkuuden kasvattaminen.

Etsimme aina sinun tarpeisiisi parhaimman ja samalla vihreimmän mahdollisen ratkaisun. Apuna käytämme muun muassa biokaasua, lämpöpumppuja, energiankierrätystä sekä ainutlaatuisia, keskisyviä lämpökaivoja.

Lämpöä, kiitos!

Olemme luonteva kumppanisi silloin, kun et halua sitoa yrityksesi resursseja ja pääomaa lämmöntuotannosta huolehtimiseen, vaan haluat keskittyä omaan ydinosaamiseesi.

Me voimme investoida tarvitsemasi laitoksen sekä vastata sen käytöstä ja huollosta. Sinä maksat vain käyttämästäsi energiasta.

Ota rohkeasti yhteyttä myyntitiimimme, niin kerromme sinulle lisää palveluistamme!

WarmaEko: Vaivaton ja riskitön hybridiratkaisu

Hybridilämmitysjärjestelmämme WarmaEko on asiakkaalle vaivaton ja riskitön tapa hankkia lämmitys- ja jäähdytysenergiaa. Tyypillisessä WarmaEko-kohteessa 70–80 prosenttia lämmitysenergian tarpeesta tuotetaan lämpöpumpuilla. Loppu voidaan tuottaa kaasun tai biokaasun (esimerkiksi kohteessa jo oleva lämmityskattila), kaukolämmön, hiilivapaan sähkön tai jonkun muun polttoaineen avulla.

Ratkaisuun on mahdollista liittää 1-3 kilometriä syvä QHeat-maalämpökaivo lämmitysenergian tuottoa, energian kausivarastointia sekä kiinteistön jäähdytystä varten.

WarmaEko on kokonaisuus, jossa me investoimme laitteet ja otamme vastuun laitteiston toiminnasta, ympärivuorokautisesta valvonnasta, huollosta sekä kunnossapidosta.

Kenelle: Ratkaisu sopii asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöille tai jopa kokonaisille kortteleille sekä pienteollisuudelle, sijainnista riippumatta. WarmaEko sopii erinomaisesti muun muassa kaasuun tai kaukolämpöön perustuvien lämmitys- tai jäähdytysjärjestelmien modernisointiin ja kaasu-, öljylämmityksen tai kaukolämmön tukemiseen.

Edut: WarmaEko on asiakkaalle helppo valinta, sillä hänen ei tarvitse investoida laitteisiin tai kantaa vastuuta niiden toiminnasta. Lisäksi annamme jokaiselle WarmaEkolle lupauksen hiilidioksidipäästöjen kutistumisesta sekä energiatehokkuuden parantumisesta. ​ Hybridiratkaisumme avulla on mahdollista päästä myös hiilineutraaliuteen, kun tarvittu huipputeho tuotetaan biokaasulla tai hiilidioksidivapaalla sähköllä.

Hinnoittelu: Hinta koostuu kiinteästä maksusta (perusmaksu ja tehomaksu, €/kk) sekä muuttuvasta maksusta (€/MWh).

Warma+: Teollisuuden energiapalvelut

Warma+ on tuotteemme teollisuusasiakkaille, jotka tarvitsevat tuotannossaan höyryä, lämpöä, varavoimaa tai paineilmaa. Tuotamme palvelun avaimet käteen -mallilla. Tyypillisesti se sisältää laitosinvestoinnin, paineastioiden käytönvalvonnan, huollon ja kunnossapidon, etävalvonnan ja päivittäiset käyttötoimenpiteet sekä ympärivuorokautisen hälytyspäivystyksen.

Kenelle: Tuote on tarkoitettu teollisuusasiakkaille, jotka tarvitsevat prosesseissaan höyryä, lämpöä, jäähdytystä tai muuta kaasulla tai muilla polttoaineille tuotettavaa energiaa.

Edut: Meidän palvelumme on kokonaisvaltaista ja asiakkaalle vaivatonta. Me investoimme laitteet ja vastaamme niiden ylläpidosta, huollosta ja käytöstä. Saat meiltä lisäpalveluina myös varavoimaa, paineilmaa, energiankierrätystä ja -varastointia. Järjestelmiimme on liitettävissä keskisyvä maalämpökaivo (QHeat) lämmitysenergian tuottoa, energian kausivarastointia sekä kiinteistön jäähdytystä varten.

Hinnoittelu: Hinta muodostuu kiinteästä perusmaksusta (€/kk) ja muuttuvista lämpöenergia- sekä tuotantomaksuista (€/MWh).

Warma: Kaasulla lämmittäminen

Warma on kaasulämmittämiseen tarkoitettu avaimet käteen -palvelumme, jolla voit ostaa lämpöenergiaa juuri tarpeidesi mukaisesti. Palveluun kuuluu kaasukondenssikattilaan perustuvan lämmitysjärjestelmän investointi, huolto ja kunnossapito, etävalvonta sekä ympärivuorokautinen hälytyspäivystys. Tyypillisen Warma-kohteen lämmitysteho on 100–600 kilowattia.

Kenelle: Palvelu sopii erityisen hyvin asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöille, jotka sijaitsevat kaasuverkon alueella. Kaasulämmitys soveltuu myös kiinteistöille, joiden lämmitysjärjestelmä on uusinnan tarpeessa tai jotka haluavat vaihtaa pois esimerkiksi kaukolämmöstä tai öljylämmityksestä ja vähentää lämmityksensä päästöjä.

Edut: Warma on asiakkaalle vaivaton, sillä me teemme tarvittavat investoinnit laitteistoihin ja vastaamme niiden toiminnasta. Kaasulämmitys voi biokaasua käyttämällä olla jopa hiilineutraali.

Hinnoittelu: Tuotteen hinta sisältää kiinteän kuukausimaksun (perus- ja tehomaksu, €/kk) sekä muuttuvan maksun (€/MWh).

Tilapäislämmitys kaasulla

Tilapäislämmitystuotteemme on nimensä mukaisesti tarkoitettu väliaikaiseen lämmitykseen esimerkiksi rakennustyömailla sekä remonttikohteissa.

Kenelle: Tarjoamme tilapäislämmitystä kohteisiin, jotka sijaitsevat maakaasun paikallisjakeluverkon alueella. Asiakkaitamme ovat niin Suomen suurimmat rakennusliikkeet kuin pienimmät rakennusalan urakoitsijatkin.

Edut: Putkikaasua ei tarvitse varastoida työmaalla, joten siihen ei liity kaasun varastoinnin riskejä tai tilantarvetta. Kaasun avulla sekä ilma- että vesikiertoinen tilapäislämmitys ovat mahdollisia. Biokaasulla tuotettuna tilapäislämmitys on lisäksi hiilineutraalia.

Hinnoittelu: Hinta koostuu lämmityksen tehosta riippuvaisesta kiinteästä maksusta (PV-kaapin vuokra, €/kk) sekä energiankulutukseen perustuvasta muuttuvasta maksusta (€/MWh).

QHeat: Keskisyvät lämpökaivot

Kauttamme voit ostaa lähes päästötöntä lämpöä, jäähdytystä tai energian kausivarastointia, joka on tuotettu keskisyvällä maalämpökaivolla (QHeat). QHeatin patentoitu teknologia perustuu 1000–3000 metriä syviin lämpökaivoihin, jotka käyttävät hyväkseen uusiutuvaa geotermistä lämpöenergiaa.

Kenelle: QHeat-konseptin mukainen keskisyvä maalämpö soveltuu suurille kiinteistömassoille kuten kauppakeskuksille tai kokonaisille kortteleille. Teknologia sopii erityisen hyvin tiiviiseen kaupunkirakenteeseen, sillä yksi keskisyvä lämpökaivo vaatii vain noin neliömetrin verran tilaa ja riittää usein jopa kokonaisen korttelin lämmittämiseen tai jäähdyttämiseen. Ratkaisu sopii kohteisiin, joiden vuosittainen lämmöntarve on vähintään 1–1,5 GWh:ia. Jäähdytyksen tarve parantaa ratkaisun kilpailukykyä.

Edut: Syvälämpö on lähes päästötöntä energiaa, joten sen avulla voit leikata lämmityksesi hiilidioksidipäästöjä merkittävästi. Teknologia soveltuu lämmöntuotannon lisäksi energian kausivarastointiin sekä jäähdytyksen tuottamiseen. Konseptin avulla maalämpö ja energiavarastot on mahdollista tuoda tiiviiseen kaupunkirakenteeseen, missä maan hinta on korkea.

Hinnoittelu: Syväkaivolla tuotettu lämpö, jäähdytys ja varastointi hinnoitellaan kohdekohtaisesti. Hinta sisältää kiinteän kuukausimaksun (€/kk) sekä kulutukseen pohjautuvan muuttuvan maksun (€/MWh).