Solmi kaasuliesisopimus käden käänteessä!

Mikäli haluat käyttää kaasua kokkaamiseen, voit solmia kanssamme joko kiinteähintaisen tai mittaukseen perustuvan kaasuliesisopimuksen. Kumpi sopimus sopisi juuri sinun tarpeisiisi?

Kotikokki 1 on kulutukseen perustuva sopimus kaikille kotitalouksille, joissa on käytössä kaasuliesi. Kotitaloudessasi voi olla yksi tai useampi kaasuliesi sekä takka. Kotikokki 1 -sopimuksen solmiminen edellyttää kaasumittarin olevan jo huoneistossa.

Kotiliesi kiinteä on sopimus kerrostalossa asuville helsinkiläisille, joiden kotitaloudessa on yksi kaasuliesi ja taloyhtiössä kaasun käyttöputkisto. Nimensä mukaisesti kokkaat kaasulla kiinteällä vuosihinnalla, jolloin tiedät aina laskusi summan. Kotiliesi kiinteä -sopimusta ei voi solmia, mikäli taloyhtiössäsi on käytössä yhteismittaus tai taloudessa on muita kaasulla toimivia laitteita tai takka.

Mikäli olet kiinnostunut kaasun hyödyntämisestä lämmittämisessä, tutustu muihin kuluttajien sopimustyyppeihimme tai ota yhteyttä asiakaspalveluumme!

 

 

KOTIKOKKI 1

KULUTUKSEEN PERUSTUVA

(voimassa 1.1.2019 alkaen, sis. alv.)

Maakaasun siirto ja myynti: kulutusmaksu yhteensä 24,36 snt/kWh

Kiinteä maksu: 176,78 € / vuosi (14,73 €/kuukausi)

Tarkempi hinnasto

 

KOTILIESI KIINTEÄ

KIINTEÄHINTAINEN

(voimassa 1.1.2019 alkaen, sis. alv.)

192,80 €/v

Maakaasun myynti (Suomen Kaasuenergia): 18,00 € /vuosi

Maakaasun siirto (Auris Kaasunjakelu): 174,80 € /vuosi

Tarkempi hinnasto

 

Miksi kiinteähintainen sopimus kannattaa?

Jo vähäisellä kaasun liesikäytössä Kotiliesi kiinteä -sopimus tulee edullisemmaksi kuin kulutukseen perustuva Kotikokki 1 -sopimus. Jos käytät liettä 5 kWh verran kuukaudessa, laskujen loppusumma on sama. 5 kWh vastaa normaalin lieden keskikokoisen polttimen (teho 1,8 kW) käyttöä täydellä teholla 2,5 tunnin ajan.

Kiinteähintainen sopimus ei edellytä kaasumittaria asunnossa, mutta kaasumittari ei myöskään estä sopimuksen solmimista. Huomaathan, että kiinteähintaisen sopimuksen voi solmia, mikäli taloudessa ei ole muita kaasulla toimivia laitteita eikä takkaa.

Kiinteähintaisella sopimuksella käytössäsi on maakaasu, mutta mikäli olet kiinnostunut biokaasun käyttöönotosta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme, niin kerromme lisää!