Solmi kaasuliesisopimus käden käänteessä!

Mikäli haluat käyttää kaasua kokkaamiseen, voit solmia kanssamme kiinteähintaisen kaasuliesisopimuksen.

Kotiliesi kiinteä on sopimus kerrostalossa asuville helsinkiläisille, joiden kotitaloudessa on yksi kaasuliesi ja taloyhtiössä kaasun käyttöputkisto. Nimensä mukaisesti kokkaat kaasulla kiinteällä vuosihinnalla, jolloin tiedät aina laskusi summan. Kotiliesi kiinteä -sopimusta ei voi solmia, mikäli taloyhtiössäsi on käytössä yhteismittaus.

Mikäli olet kiinnostunut kaasun hyödyntämisestä lämmittämisessä, tutustu muihin kuluttajien sopimustyyppeihimme tai ota yhteyttä asiakaspalveluumme!

 

KOTILIESI KIINTEÄ

KIINTEÄHINTAINEN

(voimassa 1.1.2020 alkaen, sis. alv.)

192,80 €/v

Maakaasun myynti (Suomen Kaasuenergia): 18,00 € /vuosi

Maakaasun siirto (Auris Kaasunjakelu): 174,80 € /vuosi

Tarkemmat hinnastot

 

Miksi kiinteähintainen sopimus kannattaa?

Jo vähäisellä kaasun liesikäytössä Kotiliesi kiinteä -sopimus tulee edullisemmaksi kuin kulutukseen perustuva sopimus. Jos käytät liettä 5 kWh verran kuukaudessa, laskujen loppusumma on sama. 5 kWh vastaa normaalin lieden keskikokoisen polttimen (teho 1,8 kW) käyttöä täydellä teholla 2,5 tunnin ajan.

Kiinteähintainen sopimus ei edellytä kaasumittaria asunnossa, mutta kaasumittari ei myöskään estä sopimuksen solmimista.

Kiinteähintaisella sopimuksella käytössäsi on maakaasu, mutta mikäli olet kiinnostunut biokaasun käyttöönotosta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme, niin kerromme lisää!