Kaasulla lämpöä varmasti ja tehokkaasti vuoden ympäri

Suomen Kaasuenergian maa- ja biokaasu on ympäristöystävällinen ja edullinen valinta taloyhtiöiden lämmitykseen. Se on käytössä varma ja turvallinen, sillä se tulee taloyhtiöösi suoraan putkea pitkin. Kaasunjakeluverkkoon liittymistä kannattaa miettiä jo ennen rakentamista tai saneerauksen yhteydessä. Aloittamalla kaasun yhteismittauksen taloyhtiösi käyttää kaasua vieläkin edullisemmin.

Kaasu on erinomainen valinta taloyhtiöille, sillä se on…

  • Toimitusvarma. Kaasu tulee putkea pitkin suoraan taloyhtiöösi eikä lopu kesken. Jakeluverkkomme ei ole myöskään altis myrskyjen aiheuttamille sähkökatkoille tai kuljetushäiriöistä johtuville toimituskatkoille.
  • Turvallinen. Kaasu on turvallinen valinta, sillä se tulee putkea pitkin suoraan taloyhtiöösi. Nestekaasupullotkin jäävät historiaan.
  • Monikäyttöinen. Lämmityksen lisäksi käytät kaasua myös esimerkiksi pihagrillin tai lieden kuumentamiseen.
  • Edullinen. Kaasu on muihin energiamuotoihin verrattuna edullinen. Lisäksi suurin osa kaasusopimuksistamme on taloyhtiökohtaisia ja perustuvat yhteismittaukseen, jolloin kaasun käyttö on edullisempaa jokaiselle asukkaalle.
  • Siisti. Maakaasu on puhdas energiamuoto ja siksi vihreä valinta. Se on öljyä ja puuta vähäpäästöisempi eikä se sottaa tai vaadi nuohousta.
  • Ympäristöystävällinen. Puhtaan maakaasun lisäksi taloyhtiölläsi on valittavana myös ympäristöystävällinen biokaasu, jolla voit korvata maakaasun. Biokaasu tuotetaan Suomessa kotitalouksien ja teollisuuden biohajoavista jätteistä, ja se on 100 % uusiutuvaa!

Liitä taloyhtiösi kaasunjakeluverkkoon

Maa- ja biokaasun voit ottaa käyttöön liittämällä taloyhtiösi alueesi kaasunjakeluverkkoon. Kokonaisten taloyhtiöiden kaasun käyttö voidaan toteuttaa yhteismittauksella, jolloin se tulee kaikille kotitalouksille edullisemmaksi.