Kaasu on luotettava valinta kodin lämmitykseen

Monikäyttöinen kaasu on erinomainen valinta kodin lämmitykseen, sillä se on ympäristöystävällinen, turvallinen, edullinen ja siisti. Suomen Kaasuenergian asiakkaana saat käyttöösi kaasulämmityksen ehdottomat edut!

Kaasu on lämmityksessä…

  • Toimitusvarma. Kaasu on luotettava kodin lämmityksessä, sillä se tulee putkea pitkin suoraan kotiisi eikä lopu kesken. Lisäksi maa- tai biokaasupohjaisen lämmitysjärjestelmän teho riittää varmasti lämmittämään myös käyttöveden.
  • Turvallinen. Kaasu on turvallinen valinta, sillä se tulee putkea pitkin kotiisi eikä vaadi varastointia kuten öljy, joka vuotaessaan aiheuttaa myös ympäristölle haittaa.
  • Monipuolinen. Kaasulla voit lämmittää kotisi lisäksi myös grillin, hellan ja takan.
  • Edullinen. Kaasu on muihin energiamuotoihin verrattuna edullinen. Lisäksi maakaasuliittymä on halvempi rakentaa kuin kaukolämpöliittymä – käyttöönottoinvestointi on huomattavasti edullisempi esim. maalämpöön verrattuna.
  • Siisti. Maakaasu on puhdas energiamuoto ja siksi vihreä valinta. Se on öljyä ja puuta vähäpäästöisempi eikä se sottaa tai vaadi nuohousta.
  • Ympäristöystävällinen. Puhtaan maakaasun lisäksi sinulla on valittavanasi myös ympäristöystävällinen biokaasu. Sitä tuotetaan Suomessa kotitalouksien ja teollisuuden biohajoavista jätteistä, ja se on 100 % uusiutuvaa!

Liitä asuntosi kaasunjakeluverkkoon

Voit ottaa maa- ja biokaasun helposti käyttöön liittämällä asuntosi alueesi kaasunjakeluverkkoon tai jos taloyhtiösi kuuluu jo siihen. Mikäli asut kerrostalossa ja taloyhtiösi ei vielä kuulu kaasunjakeluverkkoon, ehdota liittymistä!