Millainen kaasusopimus sopii juuri sinulle?

Kotitalouteesi sopiva kaasusopimus määräytyy pääosin asuinrakennuksen mukaan, mutta valintaan vaikuttavat myös kaasun käyttötarkoitus ja energiantarpeesi. Suurin osa sopimuksistamme kattaa kaasun käytön sekä lämmityksessä että kokkaamisessa, mutta kerrostalohuoneistolle on saatavilla myös kiinteähintainen kaasuliesiliittymä. Lue alta, millainen kaasusopimus sopii juuri sinulle!

Asun kerrostalossa.

  • Kotiliesi kiinteä on kiinteähintainen kaasuliesisopimus kotitalouksille, joiden taloyhtiössä on jo kaasun käyttöputkisto. Kotiliesi kiinteä -sopimuksella kokkaat kaasulla yhdellä vuosihinnalla niin paljon kuin haluat ja tiedät aina laskusi summan. Kiinteähintainen sopimus ei myöskään edellytä kaasumittaria asunnossa. Kiinteähintaisella sopimuksella käytät maakaasua, mutta mikäli haluat ottaa biokaasun käyttöön, ota rohkeasti yhteyttä asiakaspalveluumme, niin kerromme lisää!
  • Taloyhtiön yhteismittaus on järkevä valinta kaasun liesikäyttöön taloyhtiöissä. Yhteismittauksella kaasun käyttö tulee edullisemmaksi koko taloyhtiölle. Yhteismittauksessa sovelletaan Kotikokki 2 -sopimusta ja maakaasun lisäksi valittavana on myös biokaasu. Ehdota yhteismittaukseen siirtymistä taloyhtiöllesi!

Asun omakoti-, rivi- tai paritalossa.

  • Kulutukseen perustuva sopimus soveltuu erinomaisesti omakoti-, rivi- ja paritaloihin. Sopimustyyppi määräytyy kiinteistön energiatarpeen mukaan. Käytät kaasua sekä lämmitykseen että kokkaamiseen ja maksat kaasusta kulutuksen perusteella.

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, niin kerromme lisää juuri sinun kotiisi sopivasta kaasuratkaisusta!