Lisäarvoa ja turvallisuutta kaasuliedellä

Kaasuliesi on ylivertaisen laadukas, trendikäs ja ekologinen ratkaisu kodin keittiöön, ja siksi kaasunjakeluverkkomme alueella onkin jo yli 20 000 kaasun liesikäyttäjää!

Kaasuliesien asennusta ja käyttöputkiston rakentamista kannattaa pohtia esimerkiksi remontin yhteydessä, sillä valitsemalla kaasun nostat taloyhtiösi arvoa. LVIS-saneerauksen yhteydessä kannattaa huomioida myös kiinteistössä mahdollisesti sijaitseva ravintola, jolle kaasuliittymän käyttöönotto on selvästi kustannustehokkain ratkaisu.

Lue, miksi kaasun liesikäyttö kannattaa taloyhtiöissä!

Taloyhtiöiden käytössä kaasu on…

  • Vaivaton. Suomen Kaasuenergian asiakkaana voit sanoa hyvästit nestekaasupulloille. Maa- ja biokaasumme tulevat putkea pitkin suoraan taloyhtiöösi, ja voit olla varma, että kaasua saa aina tarvittaessa.
  • Turvallinen. Kaasulieden liekkiä on helppo säätää, eikä sitä saa vahingossa päälle, mikä tekee siitä erityisen turvallisen kotitalouksille, joissa on lapsia tai lemmikkieläimiä. Kaasu on turvallinen valinta myös siksi, että se tulee taloyhtiöösi suoraan putkea pitkin.
  • Laadukas. Tyylikkäät ja ammattimaiset kaasuliedet nostavat taloyhtiösi arvoa.
  • Edullinen. Kaasu on edullinen käytössä, ja taloyhtiökohtaisella kaasusopimuksella kaikki asukkaat käyttävät sitä vieläkin halvemmalla.
  • Ympäristöystävällinen. Maakaasu on puhdas energiamuoto. Suomen Kaasuenergian asiakkaana taloyhtiösi voi myös halutessaan vaihtaa sen täysin uusiutuvaan biokaasuun, joka tuotetaan Suomessa muun muassa kotitalouksien ja teollisuuden biohajoavista jätteistä.

Liitä taloyhtiösi kaasuverkkoon

Maa- ja biokaasun voit ottaa käyttöön liittämällä taloyhtiösi alueesi kaasunjakeluverkkoon. Suurin osa kaasusopimuksistamme on taloyhtiökohtaisia, jolloin kaasusopimus on edullisempaa myös yksittäiselle käyttäjälle. Lisäksi ympäristöystävällisen biokaasun käyttö taloyhtiön yhteismittauksella tulee halvemmaksi kuin maakaasun!

Ravintola taloyhtiössäsi?

Lue lisää, miksi kaasun liesikäyttö on fiksun ja ekologisen ravintolan valinta! Sivulta löydät linkin kaasun hinnoitteluun ravintolakäytössä sekä 4 vinkkiä kaasun turvalliseen käyttöön.

Kaasu ravintolakäytössä