Tehokkuutta prosesseihin kaasulla

Monipuolinen kaasu on helppo, siisti ja tehokas valinta teollisuuden ja yritysten valmistusprosessien energiaksi. Kaasu on valinta kestävän kehityksen puolesta, valitseepa yrityksesi sitten puhtaan maakaasun tai 100 % uusiutuvan biokaasun.

Yrityksesi kannattaa ottaa kaasu käyttöön, sillä prosessikäytössä kaasu on…

  • Toimitusvarma. Maa- ja biokaasu tulevat suoraan putkea pitkin yrityksesi käyttöön, joten kaasua on aina saatavilla. Jakeluverkkomme ei ole altis myrskyjen aiheuttamille sähkökatkoille tai kuljetushäiriöistä johtuville toimituskatkoille. Saat verkostamme kaasua juuri silloin kun sitä tarvitset – helposti ja luotettavasti!
  • Ympäristöystävällinen. Maakaasu on puhdas energiamuoto. Maakaasun lisäksi voit valita yrityksesi käyttöön myös ympäristöystävällisen biokaasun. Biokaasu tuotetaan Suomessa kotitalouksien ja teollisuuden biohajoavista jätteistä, ja se on täysin uusiutuvaa!
  • Kustannustehokas. Käytössä kaasu on edullinen ja toimintavarmuutensa ansiosta myös kustannustehokas.
  • Joustava. Prosessikäytössä kaasun polttoa on helppo säätää. Sen voi myös yhdistää muihin energialähteisiin ja sitä voi hyödyntää prosessien lisäksi myös lämmityksessä.
  • Arvostettu. Hyödyntämällä biokaasua osana prosessejasi voit käyttää Biokaasumerkkiä, joka kertoo yrityksesi arvoista ja ympäristövastuusta.

Liitä yrityksesi kaasunjakeluverkkoon

Voit ottaa maa- ja biokaasun helposti käyttöön liittämällä yrityksesi alueesi kaasunjakeluverkkoon.