Tehokkuutta prosesseihin kaasulla

Monipuolinen kaasu on vaivaton, siisti ja tehokas valinta teollisuuden ja yritysten valmistusprosessien energiaksi. Kaasu on valinta kestävä kehityksen puolesta, valitseepa yrityksesi sitten puhtaan maakaasun tai 100 % uusiutuvan biokaasun. Tässä muutama erinomainen syy, miksi sinun yrityksesi kannattaa ottaa kaasu käyttöön prosesseissaan!

Prosessikäytössä kaasu on…

  • Toimitusvarma. Maa- ja biokaasu tulevat suoraan putkea pitkin yrityksesi käyttöön, joten kaasua on aina saatavilla. Jakeluverkkomme ei ole myöskään altis myrskyjen aiheuttamille sähkökatkoille tai kuljetushäiriöistä johtuville toimituskatkoille. Saat verkostamme kaasua juuri silloin kun sitä tarvitset – vaivattomasti ja luotettavasti!
  • Ympäristöystävällinen. Maakaasu on puhdas energiamuoto, joka ei likaa öljyn tavoin. Puhtaan maakaasun lisäksi voit valita yrityksesi käyttöön myös ympäristöystävällisen biokaasun, jolla voit korvata maakaasun. Biokaasu tuotetaan Suomessa kotitalouksien ja teollisuuden biohajoavista jätteistä, ja se on 100 % uusiutuvaa!
  • Kustannustehokas. Käytössä kaasu on edullinen ja toimintavarmuutensa ansiosta myös kustannustehokas.
  • Joustava. Prosessikäytössä kaasun polttoa on helppo säätää. Sen voi myös yhdistää muihin energialähteisiin ja sitä voi hyödyntää prosessien lisäksi myös lämmityksessä.
  • Arvostettu. Hyödyntämällä biokaasua osana prosessejasi voit käyttää Biokaasumerkkiä, joka kertoo yrityksesi arvoista ja ympäristövastuusta.

Liitä yrityksesi kaasunjakeluverkkoon

Voit ottaa maa- ja biokaasun helposti käyttöön liittämällä yrityksesi alueesi kaasunjakeluverkkoon.