Kaasu on ekologisen ravintolan valinta

Kaasu on puhdas, tehokas ja turvallinen energiamuoto – ja ekologisen ravintolan valinta. Tässä muutama erinomainen syy, miksi sinun kannattaa ottaa kaasu käyttöön ravintolassasi!

Kaasu on ravintolakäytössä…

  • Luotettava. Suomen Kaasuenergialta saat kaasua ravintolaasi toimitusvarmasti. Se ei lopu kesken, sillä se tulee suoraan putkea pitkin ravintolaasi,
  • Vaivaton. Kaasun käyttöönotto tapahtuu kätevästi kaasuputkiverkoston alueella toimiville ravintoloille. Valitsetpa sitten maa- tai biokaasuun, toimitamme sen putkea pitkin suoraan ravintolaasi, eikä sinun tarvitse huolehtia nestekaasupullojen vaihdosta.
  • Turvallinen. Koska kaasu tulee suoraan ravintolaasi, sinun ei tarvitse säilyttää nestekaasupulloja ravintolassasi.
  • Monipuolinen. Kaasua voi ruuanlaiton lisäksi hyödyntää myös kaasutakoissa ja terassien lämmittimissä. Takan liekki ja lämmin terassi parantavat asiakkaiden viihtyvyyttä ja luovat tunnelmaa.
  • Ympäristöystävällinen. Maakaasu on puhdas energiamuoto. Valittavanasi on myös kotimainen biokaasu, joka on 100 % uusiutuvaa. Valitsemalla ympäristöystävällisen biokaasun nollaat ravintolasi hiilidioksidipäästöt. Tiesitkö, että myös sinun ravintolassasi syntyvät biohajoavat jätteet voidaan muuntaa biokaasuksi yhteistyökumppaneidemme kautta?

Vinkit turvalliseen kaasun käyttöön

  1. Ravintolan keittiössä voi säilyttää korkeintaan kahta nestekaasupulloa, jolloin kaasun riittävyyttä tulee pitää silmällä.
  2. Asetusten mukaan nestekaasupulloja ei saa säilyttää kellarissa.
  3. Suomen Kaasuenergian asiakkaana sinun ei tarvitse säilyttää nestekaasupulloja ravintolassasi.
  4. Laitteille kannattaa tilata säännöllinen huolto yhteistyökumppaneidemme kautta, jolloin laitteet säilyvät puhtaina ja toimintavarmoina.

Liitä ravintolasi kaasunjakeluverkkoon

Voit ottaa maa- ja biokaasun helposti käyttöön liittämällä ravintolasi alueesi kaasuverkostoon. Tee valinta kestävän kehityksen puolesta ja tilaa ravintolaasi maa- tai biokaasu Suomen Kaasuenergialta! Kaasua voi käyttää esimerkiksi tunnelmatakoissa ja terassilämmittimissä.