Mervärde och säkerhet med gasspisar

En gasspis är en trendig och ekologisk lösning av oöverträfflig kvalitet för köket – därför finns redan över 30 000 gasspisar i användning inom gasnätet! Installation av gasspisar och utbyggnad av rörledningar är värt att fundera på redan i renoveringsskedet eftersom bostadsaktiebolaget stiger i värde när du väljer gas. I samband med VVS-saneringar lönar det sig att beakta eventuella restauranglokaler i fastigheten, eftersom gas är den klart kostnadseffektivaste lösningen i dessa. Läs om varför det lönar sig att använda gasspis i bostadsaktiebolag!

I bostadsaktiebolag är gasanvändningen…

  • Smidig. Som kund hos Suomen Kaasuenergia kan du glömma allt vad gasolflaskor heter. Natur- och biogastillförseln till bostäderna sker direkt längs rörnät och du kan lita på att gas alltid finns då den behövs.
  • Säker. En gasspislåga är enkel att reglera och kan inte tändas i misstag, vilket gör gasspisen extra säker för hushåll med barn eller djur. Gas är ett säkert val också för att den levereras direkt till bostäderna i rörnät.
  • Av hög kvalitet. Eleganta och proffsiga gasspisar höjer värdet på ditt bostadsaktiebolag.
  • Förmånlig. Gas är förmånlig att använda och med ett avtal som gäller hela bostadsaktiebolaget blir gasen billigare för alla i huset.
  • Miljövänlig. Naturgas är en ren energiform som inte smutsar ner. Som kund hos Suomen Kaasuenergia kan ditt  bostadsaktiebolag också byta naturgasen mot hundraprocentigt förnybar biogas som produceras i Finland av bland annat biologiskt nedbrytbart hushålls- och industriavfall.

Anslut ditt bostadsaktiebolag till gasdistributionsnätet

Natur- och biogas kan enkelt tas i bruk genom att bostadsaktiebolaget ansluts till gasdistributionsnätet i ditt område. De flesta av våra gasavtal har slutits i bostadsaktiebolagets namn  vilket gör gasen förmånligare för alla som bor där. Dessutom blir miljövänlig biogas med gemensam avläsning för bostadsaktiebolaget billigare än naturgas!

En restaurang i ditt bostadsaktiebolag?

Läs mer om varför gasspis är ett gott val för en smart och ekologisk restaurang! På sidan hittar du en länk till pristariffen för gasförbrukning i restauranger samt fyra tips för hur man använder gas tryggt.

Gas i restauranger