Perinteikäs Ekberg on luottanut kaasuun jo yli 100 vuotta

Bulevardilla sijaitseva Ekberg on yksi Helsingin tunnetuimmista kahviloista, jonka juuret juontavat vuoteen 1852. Kahvilan tuotteet syntyvät omassa leipomossa, jossa Ekberg on luottanut kaasuun sen...

Urbaani kasvisravintola Yes Yes Yes suosii ympäristöystävällistä biokaasua

Helsingin Punavuoressa marraskuussa 2017 avattu Yes Yes Yes valitsi ravintolansa keittiöön ympäristöystävällisen ja 100 % kotimaisen biokaasun, joka sopii modernin ravintolan tyyliin....

Döner Harju City panostaa vihreyteen myös keittiössään

Döner Harju tuli tutuksi helsinkiläisille hyvän ruuan ystäville jo vuonna 2014, kun ravintola avasi ovensa Helsingin Kalliossa. Joulukuussa 2017 Döner Harju rantautui myös Helsingin keskustan...

Helsingin Tislaamo pyörii tehokkaasti kiertotalouden keinoin

Kaupunkilaisen kulttuurin keskukseksi nousseen Helsingin Teurastamon vanhoissa tehdasrakennuksissa valmistuu hyvän ruuan lisäksi myös kotimaista viskiä ja giniä. Alueelle vuonna 2013 perustettu...

Modernin Kungfu Kitchenin aasialainen menu loihditaan ekologisesti biokaasulla

Loppukeväästä 2017 Helsingin Lönnrotinkadulla ovensa avannut Kungfu Kitchen halusi huomioida ravintolansa ympäristövaikutukset valitsemalla energiamuodokseen suomalaisen biokaasun. Ravintolan...