Suomen Kaasuenergia on kotimainen energia-alan konserni, joka myy puhdasta ja tehokasta energiaa, juuri asiakkaan tarpeisiin sopivasti.

Palvelumme ulottuvat kaasun hankinnasta ja myynnistä sen jakeluun sekä avaimet käteen -lämmityspalveluihin. Asiakkaitamme ovat muun muassa teollisuuden toimijat, kiinteistö- ja asunto-osakeyhtiöt, rakennuttajat, ravintolat, kaasuautoilijat sekä kuluttajat.

Uskomme bio- ja maakaasun kilpailukykyyn puhtaina ja moneen käyttötarkoitukseen parhaiten soveltuvina polttoaineina. Samaan aikaan panostamme voimakkaasti kaasusta riippumattomien ja avaimet käteen -mallilla tuotettavien energiapalvelujen kehittämiseen.

Myymme tulevaisuuden energiaa jo tänään

Konsernimme liiketoiminta jakautuu kolmeen yhtiöön, jotka ovat Suomen Kaasuenergia Oy, Auris Kaasunjakelu Oy ja Auris Energiaratkaisut Oy.

  • Suomen Kaasuenergia hankkii sekä myy maa- ja biokaasua sekä ylläpitää kaasutankkausasemaa Tuusulassa
  • Auris Kaasunjakelu vastaa kaasunjakelusta ja omistaa Suomen laajimman kaasunjakeluverkoston
  • Auris Energiaratkaisut tuottaa teollisuuden ja kiinteistöjen lämpö-, höyry sekä jäähdytyspalveluita

Liiketoimintamme on viime vuosien aikana kasvanut voimakkaasti, ja vuonna 2020 yhtiöidemme yhteenlaskettu liikevaihto oli noin 70 miljoonaa euroa.

Vuonna 2020 myimme ja jakelimme 1 TWh:n eli 1 000 000 000 kWh:ia kaasua sekä tuotimme asiakkaillemme noin 100 gigawattituntia (GWh) lämpöä ja höyryä.