Muutokset kuluttaja-asiakkaiden laskutukseen

2.1.2018

Suomen Kaasuenergian kuluttaja-asiakkaiden laskutus muuttuu 1.1.2018. Yhtenäistämme laskutustamme vuoden alussa, jolloin laskutuskauden pituus ja laskujen eräpäivä muuttuu osalla asiakkaistamme. Yhtenäistämisellä pyrimme takaamaan asiakkaillemme entistä virheettömämmän laskutuksen.

Aikaisemmin Suomen Kaasuenergian ja Auris Kaasunjakelun kuluttaja-asiakkaat ovat voineet valita laskujensa eräpäiväksi joko kuun 5., 15. tai 25. päivän ja laskutuskauden pituudeksi 1-3 kuukautta. 1.1.2018 alkaen kaikkien kuluttaja-asiakkaidemme laskutuskauden pituus tulee olemaan yksi (1) kalenterikuukausi ja laskujen maksuehto 14 pv netto.

Joulukuun lasku saapuu normaalisti valitsemallasi eräpäivällä. Tammikuun lasku saapuu helmikuun alkupuolella ja siinä tulee olemaan käytössä maksuehdon mukainen eräpäivä.

Laskutuksen yhtenäistämisen myötä myös tasaerälaskutuksen mahdollisuus poistuu.

 

Asiakaspalvelumme uudistuu 1.2.2018, minkä jälkeen voimme tarjota asiakkaillemme entistä kattavampaa ja sujuvampaa palvelua. Asiakaspalvelun uusista yhteystiedoista ja aukioloajoista tiedotetaan tarkemmin tammikuun aikana.