SKFlow-extranet

Kokemuksia kaasuliedestä

Rakkaudesta kaasulla kokkaamiseen

 

Kaasuliesi on kodin sydän, jonka äärellä syntyvät herkulliset ruoat ja kauniit muistot. Kaasulla kokkaaminen ei ole ainoastaan trendikästä, vaan myös helppoa ja turvallista. Lue Stella Harasekin kokemukset kaasuliedestä ja sen tuomista hyödyistä!

 

Tilaa uutiskirje

 

Stella Harasekin kotona ihastuttiin kaasulieteen jo kymmenen vuotta sitten

Stella Harasek on helsinkiläinen valokuvaaja ja kirjoittaja, joka jakaa blogissaan havaintojaan niin matkoilta kuin arjesta. Stella on löytänyt rakkautensa kaasuliesiä kohtaan liki kymmenen vuotta sitten, ja olemmekin iloisia, että pääsimme tekemään yhteistyötä hänen kanssaan.

Ensimmäinen kohtaaminen kaasulieden kanssa tapahtui kymmenen vuotta sitten, kun Stellan vuokra-asunnossa oli kaasuliesi. Koko taloyhtiö kuului kaupungin kaasuverkkoon ja kaasu tuli suoraan seinästä. Ensimmäinen kerta kaasuliedellä jännitti, mutta käyttö oli helppoa! Rakkaus kaasuliesiä kohtaan jatkui, sillä seuraavaan vuokrakodin keittiöremontin yhteydessä oli itsestäänselvyys, että uudeksi liedeksi valikoitui kaasuliesi.

Kaasuliedellä on monta etua

Kaasulla kokkaaminen on kätevää ja nopeaa, sillä oikean lämpötilan saa ilman viivettä käyttöön. Erityisesti mutteripannukahvi valmistuu aamulla nopeasti kaasuliedellä. Nopeuden tuomaan luksukseen tottuu nopeasti, ja todellisuus paljastuu reissussa, jos kaasuliettä ei ole yhtäkkiä käytössä.

Stellan kokemuksien mukaan kaasuliesi on turvallinen käyttää, sillä liekki sammuu ruoan kiehuessa yli, sekä turvamekanismi katkaisee kaasuvirran, jos liekkiä ei ole.

Stellan mielestä kaasuliesi on paras nopeissa, mutta myös tarkkuutta vaativissa ruoissa. Ei ole siis ihme, että ammattilaiset käyttävät sitä ensisijaisena työvälineenä. Myös kaasulieden puhdistaminen on kätevää ja nopeaa.

Tutustu Stellaan ja hänen kokemuksiinsa kaasuliedestä ja kaasulla kokkaamisesta lisää täällä.

Haluatko jakaa oman rakkaustarinasi kaasulla kokkaamisesta?

Ota yhteyttä ja kerro tarinasi. Levitetään yhdessä kaasulla kokkaamisen ilosanomaa! Olemme kiinnostuneita kuulemaan juuri siitä, mikä tekee sinun mielestäsi kaasulla kokkaamisesta ainutlaatuista.

Ota yhteyttä