SKFlow-extranet

Kaasua rakennustyömaiden lämmitykseen

Lämmitä työmaasi kaasulla - puhtaasti ja tehokkaasti

Maa- tai biokaasulla tuotettu rakennusaikainen lämmitys sopii erinomaisesti työmaille ja remonttikohteisiin, jotka sijaitsevat kaasunjakeluverkon alueella. Monipuolinen kaasu on lämmitysmuotona helppo, puhdas, turvallinen ja luotettava. Kotimaisen biokaasun avulla tuotettu lämmitys on lisäksi lähes päästötöntä.

Ota yhteyttä

Miksi valita kaasu?

Pähkinänkuoressa ilmaistuna putkikaasu on turvallista, eikä sitä tarvitse varastoida, pumpata tai höyrystää työmaalla. Kaasulla tuotetun lämmityksen avulla saavutat raaka-aineille ja työntekijöille optimaaliset työskentelyolosuhteet myös kylmänä kautena.

Kaasun käyttämisessä rakennustyömaalla on runsaasti muitakin etuja:

  • Kaasun hinta on kilpailukykyinen verrattuna muihin energiamuotoihin.
  • Lämmityksessä kaasu on toimintavarma, sillä se tulee suoraan putkea pitkin eikä lopu kesken.
  • Kaasunjakeluputkesta saatava teho riittää isonkin rakennustyömaan lämmitykseen.
  • Työmaa-alueelta säästyy tilaa, sillä jakeluputkistosta saatavan kaasun käyttö tilapäislämmityksessä ei vaadi ylimääräisiä polttoainesäiliöitä.
  • Kaasu on turvallista, ja sitä voidaan käyttää myös maan alla sijaitsevilla työmailla.
  • Öljyyn verrattuna maakaasun hiilidioksidipäästöt ovat selvästi pienemmät, eikä sen käytöstä tule lainkaan lähipäästöjä.
  • Suomen Kaasuenergian asiakkaana sinulla on valittavissasi myös kotimainen biokaasu, joka on täysin uusiutuvaa energiaa!

Rakentamisaikaisen lämmityksen käyttöönotto

Lämmityksessä käytettävien rakennuslämmittimien tarvitsema kaasu voidaan ottaa olemassa olevasta kaasuliittymästä, jos rakennus- tai saneerauskohteessa sellainen on. Vaihtoehtoisesti kohteeseen voidaan rakentaa tilapäinen kaasuliittymä.

Kaasuliittymän hinta sovitaan työmaakohtaisesti, ja se muodostuu liitäntäputken rakennus- ja purkukustannuksista maankaivuineen ja -täyttöineen sekä paineenvähennys tai -korotuslaitteiston vuokrakustannuksista töineen ja materiaaleineen. Lämmitykseen käytetty energia lasketaan mitatun kaasumäärän mukaan ja laskutetaan megawattitunteina.

Rakennusvaiheen päätyttyä kaasun käyttöputkistot voidaan jättää kiinteistöön esimerkiksi lämmitystä, hybridienergiaratkaisuja tai ravintolakäyttöä varten.

Kaasulla nostat rakennuksen huoneistojen ja liiketilojen arvoa

Kaasu nostaa niin uusien kuin saneerattujen rakennusten arvoa. Rakentamalla kiinteistöön käyttöputkistot muun talotekniikan yhteydessä mahdollistetaan huoneistojen ja liiketiloihin tulevien ravintoloitsijoiden siirtyminen ympäristöystävällisen biokaasun käyttöön.

Lue lisää

Asiakaspalvelumme auttaa

Asiakaspalvelumme auttaa kaikissa kaasun ostoon ja käyttöön liittyvissä kysymyksissä. Olipa huolesi pieni tai suuri, ole meihin rohkeasti yhteydessä!

Ota meihin yhteyttä