SKFlow-extranet

Kaasua taloyhtiöille

Kaasua taloyhtiölle, kiitos!

Kaasu on edullinen valinta taloyhtiöille. Suomen Kaasuenergialta löydät ympäristöystävällisen ratkaisun kaasulla lämmittämiseen, ja voit käyttää kaasua missä tahansa taloyhtiössä kaasunjakeluverkon alueella. Yhteismittauksella taloyhtiösi käyttää kaasua entistäkin edullisemmin!

 

Ota yhteyttä

Taloyhtiön lämmitys kaasulla

Kaasulla lämpöä varmasti ja tehokkaasti vuoden ympäri!

Lue lisää kaasulla lämmittämisestä

Yhteismittaukseen siirtyminen

Yhteismittauksella tuotte säästöä koko taloyhtiölle.

Lue lisää yhteismittauksesta

Hinnasto taloyhtiö­asiakkaille

Tutustu hintoihin ja löydä taloyhtiöllesi paras sopimus.

Katso hinnat taloyhtiöille

Miksi valita kaasu taloyhtiölle?

Kaasu on erinomainen valinta taloyhtiöille, sillä se on…

  • Toimitusvarma. Kaasu tulee putkea pitkin suoraan taloyhtiöösi eikä lopu kesken. Jakeluverkkomme ei ole myöskään altis myrskyjen aiheuttamille sähkökatkoille tai kuljetushäiriöistä johtuville toimituskatkoille.
  • Turvallinen. Kaasu on turvallinen valinta, sillä se tulee putkea pitkin suoraan taloyhtiöösi. Nestekaasupullotkin jäävät historiaan.
  • Monikäyttöinen. Lämmityksen lisäksi käytät kaasua myös esimerkiksi pihagrillin tai lieden kuumentamiseen.
  • Edullinen. Kaasu on muihin energiamuotoihin verrattuna edullinen. Lisäksi suurin osa kaasusopimuksistamme on taloyhtiökohtaisia ja perustuvat yhteismittaukseen, jolloin kaasun käyttö on edullisempaa jokaiselle asukkaalle.
  • Siisti. Maakaasu on puhdas energiamuoto ja siksi vihreä valinta. Se on öljyä ja puuta vähäpäästöisempi eikä se sottaa tai vaadi nuohousta.
  • Ympäristöystävällinen. Puhtaan maakaasun lisäksi taloyhtiölläsi on valittavana myös ympäristöystävällinen biokaasu, jolla voit korvata maakaasun. Biokaasu tuotetaan Suomessa kotitalouksien ja teollisuuden biohajoavista jätteistä, ja se on 100 % uusiutuvaa!

Maakaasu vai biokaasu?

Puhtaan maakaasun lisäksi saat meiltä myös ympäristöystävällistä ja täysin uusiutuvaa biokaasua.

Lue lisää biokaasusta

Asiakaspalvelumme auttaa

Asiakaspalvelumme auttaa kaikissa kaasun ostoon ja käyttöön liittyvissä kysymyksissä. Olipa huolesi pieni tai suuri, ole meihin rohkeasti yhteydessä!

Ota meihin yhteyttä