SKFlow-extranet

Kaasun liesikäyttö

Lisää herkullista ruokaa, kiitos!

 

Tee kokkiunelmistasi totta ja siirry kaasulla kokkaamiseen nyt. Tiesitkö, että voit käyttää kaasua missä tahansa kaasunjakeluverkon alueella, asuitpa sitten omakoti-, rivi- tai kerrostalossa?

Tältä sivulta löydät hyödyllistä tietoa kaasuliedestä, sen asentamisesta sekä tietenkin siitä, miten juuri sinä voit nostaa ruoanlaittosi uudelle tasolle!

 

Tutustu kuluttajien kaasusopimuksiin

Rakastu kaasulieteen kotikeittiössäsi

Ei ole sattumaa, että kauneimmat annokset tehdään kaasuliedellä. Tutustu bloggaaja Stella Harasekin syihin rakastaa kaasuliettä ja nappaa parhaimmat vinkit!

Lue lisää

Vinkit kaasulieden hankintaan

Kaasulla kokkaaminen on helppoa ja turvallista. On kuitenkin muutama asia, jotka sinun on hyvä tietää ennen kaasulieden asentamista. Minkälainen kaasuliesi teille sopisi?

Lue lisää

Kaasuliesi ammattilais­käytössä

Myös Kokkimaajoukkue tekee herkullisimmat annoksensa kaasuliedellä. Tutustu lisää siihen, miksi ja miten Kokkimaajoukkue hyödyntää kaasua ruoanlaitossa!

Lue lisää

Kaasulla kokkaat turvallisesti ja ammattimaisesti

Kaasuliesi on erinomainen ratkaisu kotisi keittiöön – se on kätevä, ympäristöystävällinen ja trendikäs valinta, joka nostaa kotisi arvoa. Kaasuliedellä kokkaat kuin pro, mutta on sillä myös monta muuta erinomaista etua!

Kaasu on liesikäytössä…

  • Vaivaton. Suomen Kaasuenergian asiakkaana voit sanoa hyvästit nestekaasupulloille. Maa- ja biokaasumme tulevat putkea pitkin suoraan kotiisi, joten voit olla varma, ettei kaasu lopu kesken.
  • Turvallinen. Liekkiä on helppo säätää eikä sitä saa vahingossa päälle, mikä tekee siitä erinomaisen valinnan, jos kotitaloudessasi on lapsia tai lemmikkieläimiä.
  • Ammattimainen. Kaasuliedellä kokkaaminen on ammattimaista, sillä liekkiä on helppo säätää.
  • Trendikäs. Tyylikkäällä kaasuliedellä nostat asuntosi arvoa tai pidät sitä yllä.
  • Ympäristöystävällinen. Maakaasu on puhdas polttoaine. Suomen Kaasuenergian asiakkaana sinulla voi olla valittavanasi myös täysin uusiutuva biokaasu, joka tuotetaan Suomessa muun muassa kotitalouksien ja teollisuuden biohajoavista jätteistä. Asiakaspalvelumme ja myyjämme kertovat biokaasun saatavuudesta mielellään lisää.

Ota kaasu käyttöön!

Voit ottaa kaasun helposti käyttöösi, mikäli taloyhtiösi on jo liittynyt kaasunjakeluverkkoon tai sijaitsee sen alueella. Kaasu on erinomainen valinta myös uudisrakennuksiin.

Pyydä tarjous tai kysy lisätietoa asiantuntijoiltamme.

 

Tutustu kaasun hintoihin kuluttajille

Kaasun liesikäyttö taloyhtiössä

Kaasuliesi on ylivertaisen laadukas, trendikäs ja ekologinen ratkaisu kodin keittiöön, ja siksi kaasunjakeluverkon alueella onkin jo noin 30 000 kaasun liesikäyttäjää!

Tutustu kaasun liesikäyttöön taloyhtiöissä

Asennus- ja huoltoliikkeet

Ylläpidämme listaa kaasulaitteiden ja -putkistojen asennus- sekä huoltoliikkeistä, joilla on luvat kaasuasennustöihin.

Lue lisää