Tämän saat WarmaEkolla

WarmaEko-hybridilämmitysjärjestelmä on vaivaton ja riskitön tapa hankkia lämpö- ja jäähdytysenergiaa.

Se on kilpailukykyinen vaihtoehto muun muassa perinteiselle maalämmölle tai kaukolämmölle esimerkiksi kiinteistöissä, taloyhtiöissä tai kokonaisen korttelin energiaratkaisuna.

WarmaEkoon kuuluu aina lupaus lämmöntuotannon hiilidioksidipäästöjen kutistumisesta sekä energiatehokkuuden kohentumisesta.

Vastuu on meidän, hyöty sinun

Hybridiratkaisumme on kokonaisuus, jossa me otamme vastuun laitteiston toiminnasta, ympärivuorokautisesta valvonnasta, huollosta ja kunnossapidosta.

Palveluumme kuuluu luonnollisesti myös järjestelmän operoiminen parhaalla mahdollisella energiatehokkuudella, jottet maksa turhasta energiankäytöstä.

Sinä asiakkaana saat siis sovitun määrän energiaa sovittuun hintaan päästö- ja kustannussäästöillä sekä energiatehokkuuden parannuksella.

Hankkiaksesi ratkaisumme sinulla ei tarvitse edes olla omaa pääomaa. Me investoimme laitteet, asennamme ne sekä huollamme ja valvomme niitä.

Näin teemme sen

Jokainen WarmaEko-ratkaisu räätälöidään erikseen kunkin asiakkaan ja kohteen tarpeisiin. Ratkaisua ei ole sidottu mihinkään tiettyyn teknologiaan, vaan etsimme aina juuri sinulle parhaan kokonaisuuden.

Ensimmäisenä hyödynnämme luonnollisesti kiinteistösi jäähdytyksen ja ilmanvaihdon hukkalämmöt. Sen jälkeen käytämme maan tai ulkoilman lämpöä.

Tyypillisessä WarmaEko-järjestelmässä lämmitysenergian tarpeesta 70 – 80 prosenttia tuotetaan lämpöpumpuilla. Loppu voidaan tuottaa kaasun, biokaasun (esimerkiksi jo kohteessa oleva lämmityskattila), kaukolämmön, hiilidioksidivapaan sähkön tai jonkin muun polttoaineen avulla.

Ratkaisuun on myös mahdollista liittää keskisyvä lämpökaivo (QHeat) lämmitysenergian tuottoa, energian kausivarastointia sekä kiinteistön jäähdytystä varten (1-3 kilometriä).

Kaiken tämän saat avaimet käteen -toimituksena.

WarmaEko-sopimuksen tyypillinen kesto on viidestä kymmeneen vuotta. Tämä kuitenkin vaihtelee tehtyjen investointien sekä asiakkaan toiveiden mukaan.

Kun kohteeseen tehdyt investoinnit on kuoletettu, maksamasi käyttökustannus laskee aivan kuin olisit tehnyt investoinnit itse. Lisäksi sinulla on mahdollisuus lunastaa kohteesi laitteistot omiksesi niin halutessasi.

”Ostoenergian tarve pienenee merkittävästi, jolloin asiakas säästää. Samalla luonto kiittää, kun energiatehokkuus paranee ja hiilidioksidipäästöt kutistuvat.” Timo Jokila, myyntipäällikkö

Tämän voimme luvata

Annamme jokaiselle WarmaEko-ratkaisulle lupauksen hiilidioksidipäästöjen kutistumisesta sekä energiatehokkuuden kasvamisesta.

Hiilidioksidipäästösi ovat ratkaisumme käyttöönoton jälkeen korkeintaan 50 grammaa tuotettua kilowattituntia kohden. Tätä voi verrata siihen, että Suomessa tuotetun kaukolämmön keskimääräiset päästöt olivat 130 grammaa kilowattituntia kohti vuonna 2019.

Pienhiukkaspäästöjä WarmaEko ei tuota lainkaan.

Sen avulla on mahdollista päästä myös hiilineutraaliuteen, kun tarvittu huipputeho tuotetaan biokaasulla tai hiilidioksidivapaalla sähköllä.