Ajankohtaista
Hans Välimäen uutuusravintolat Säm ja Masu kokkaavat nyt kotimaisella biokaasulla
10.1.2018
Hans Välimäen uutuusravintolat Säm ja Masu kokkaavat keittiöissään uusiutuvalla biokaasulla. Ravintoloiden tiloissa aikaisemmin toiminut Vespa käytti ruuan valmistukseen maakaasua, mutta tilalle avatuissa uutuusravintoloissa haluttiin ottaa käyttöön uusiutuva ja ympäristöystävällinen biokaasu, jota valmistetaan Suomessa.
Helsingissä on tällä hetkellä useita ravintoloita, jotka hyödyntävät biokaasua joko lämmitykseen, ruoanlaittoon tai molempiin, ja ravintoloiden määrä kasvaa koko ajan. Kotimainen biokaasu on erinomainen valinta niin moderneihin kuin perinteisiin ravintoloihin. Suomessa biokaasun toimituksesta vastaa Suomen Kaasuenergia Oy ja sen tuotannosta Gasum Oy.
Ajankohtaista
Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta!
21.12.2021
Kaasulla kokkaat kuin ammattilainen
31.8.2021
11.5.2021
Suomen Kaasuenergian asiakas Peab Asfalt alkaa tuottaa vähäpäästöistä asfalttia biokaasun avulla
11.3.2021
Kaasunjakelu Lohjalla toimii normaalisti
24.2.2021
Kivran arvonta on nyt päättynyt!
20.1.2021
Uudet hinnastot astuvat voimaan 1.1.2021
31.12.2020
Tammikuun SK-indeksin arvo on julkaistu
30.11.2020
16.3.2020
5.3.2020
Kannustamme Suomen kokkimaajoukkuetta
17.2.2020
Uudet hinnastot astuvat voimaan 1.1.2020
23.12.2019
Hyvän joulun toivotus Suomen Kaasuenergialta
18.12.2019
30.10.2019
SKFlow-extranetissä huoltokatko 25.5.
24.5.2019
Kokkaa kaasulla kiinteään hintaan
5.2.2019
Haemme Lahteen myyntipäällikköä
9.1.2019
Suomen Kaasuenergian kaasumarkkinakatsaus
19.12.2018
Hyvän joulun tuoksuja, makuja ja muistoja
17.12.2018
3.12.2018
9.10.2018
Meira käyttää jatkossa energialähteenä ketsupin valmistuksessa ympäristöystävällistä biokaasua
24.5.2018
Kaasun ravintolakäytön hinnanmuutokset
30.11.2017
Kaasun liesikäytön hinnanmuutokset
30.11.2017
21.4.2017
Todellisen lämpöarvon käyttöönotto
6.4.2017